Over Beauty Secrets Odijk 

Beauty Secrets Odijk

In 2004 ben ik in begonnen met het opstarten van Beauty Secrets. Na ervaring op te hebben gedaan in verschillende schoonheidssalons, besloot ik dat het tijd was om mijn eigen salon te openen. Ik volg regelmatig trainingen, zowel online als op locatie. Hierdoor kan ik mijn behandelingen up-to-date houden en de kwaliteit leveren die mijn cliënten gewend zijn van mij. Door mijn jarenlange ervaring durf ik te zeggen dat u bij mij in juiste handen bent, en tevreden de salon weer zult uitlopen. Of u nou naar Beauty Secrets komt voor huidverbetering, een momentje van rust of voor een losse module, ik ontvang u graag. 

Ik hoop u gauw te mogen ontmoeten in mijn salon!

Hartelijke groet,

Nicole 

KVK nummer:55219187 
Anbos lidnummer: 22036
AGB code: 89052963 

Lees hieronder het interview in het vakblad De Beautyprofessional, welke gaat over Beauty Secrets Odijk.Lees hier een interview welke stond in het magazine van Business Women Nederland.