Steelwratjes

Ruim 25% van de bevolking heeft last van steelwratjes. U ook? Maak dan snel een afspraak. 

Steelwratjes 

Steelwratjes komen veel voor. Ruim 25% van de mensen heeft er last van. We krijgen dan ook regelmatig de vraag in onze schoonheidssalon of we deze weg kunnen halen. En dat kunnen we! Steelwratjes worden ook wel fibromen genoemd.

Steelwratjes zijn geen echte wratjes en zijn niet besmettelijk. Vaak ontstaan ze spontaan of door wrijving. Bijvoorbeeld onder de BH rand. Steelwratjes komen veel voor in het gelaat, de hals en de oksels Wij kunnen de steelwratjes verwijderen met de naaldtechniek. Een steelwratje is een vleeskleurig aanhangsel van de huid en is een goedaardig gezwel. Meestal zijn de steelwraten klein, maar ze kunnen ook wel 2-3 cm worden. We zien ze op de huid zowel alleen als in groepjes bij elkaar. Vaak zien we dat mensen met overgewicht iets vaker last hebben van steelwratjes. Fibromen zullen niet vanzelf verdwijnen en de kans is aanwezig dat ze alleen maar groter worden.

Steelwratjes verwijderen

Wij verwijderen het steelwratje in onze schoonheidssalon met de naaldtechniek. Wat wij doen is het coaguleren van het het steelwratje. Deze zal direct weg zijn na de behandeling. Wel kan er een paar dagen een korstje ontstaan op de huid. Deze zal er vanzelf afvallen. 

Prijzen steelwratjes verwijderen

Steelwratjes verwijderen: € 35,- per 10 minuten.