Webshop producten

Heeft u producten nodig van LOOkX of Janssen Cosmetics, maar bent u voorlopig nog niet in de salon? Bestel dan uw producten online. U leest hieronder hoe u dit kunt doen. U kunt zowel LOOkX als Janssen Cosmetics online bestellen.

Let op:

Gaat u online producten bij LOOkX bestellen? Geef dan aan dat u via Beauty Secrets Odijk komt. 

Janssen Cosmetics webshop
Janssen Cosmetics webshop

LOOkX Skincare

LOOkX producten kunt u vanaf nu ook online bestellen! Heeft u voorlopig geen afspraak in de salon staan, maar bent u wel aan nieuwe producten toe? Dan kunt u ze via onderstaande button bestellen en thuis laten bezorgen. U zult dan worden doorverwezen naar de website van LOOkX. Ik wil u vragen om bij het bestellen aan te geven dat u klant bent van Beauty Secrets Odijk. Op deze manier kunnen we samen terugkijken welke producten van LOOkX u precies heeft besteld. Dit kunt u doen op de pagina waar u gaat afrekenen. Links onderaan deze pagina kunt u aangeven dat u klant bent bij Beauty Secrets. Zie bovenstaande afbeelding. Het systeem zal dan opslaan wat u gekocht heeft van LOOkX.


Janssen Cosmetics webshop

LOOkX make-up

LOOkX make-up is de verlenging van uw huidverzorging! De make-up van LOOkX is longlasting en beschikt over anti-aging, beschermende en hydraterende eigenschappen. LOOkX heeft verschillende soorten make-up in het assortiment, van wenkbrauwpotlood tot mascara, van lipgloss tot oogschaduw! De make-up van LOOkX is dierproefvrij, vrij van parabenen & minerale oliën en makkelijk aan te brengen!


LOOkX

LOOkX is het huidverbeteringsmerk dat net een stapje verder gaat dan de meeste huidverzorgingsproducten. LOOkX staat voor smart & clean beauty. Alle producten van LOOkX zijn huid- en ecovriendelijk, dierproefvrij en op natuurlijke basis. De producten van LOOkX bevatten de allerhoogste percentages geconcentreerde werkstoffen waardoor we het optimale resultaat kunnen behalen. De producten werken op basis van time-release, hierdoor geven ze op de juiste plek, de juiste werkstoffen af aan de huid. Een uniek concept!

LOOkX valt onder het segment Clean beauty. Dit houdt in dat de producten dierproefvrij zijn, vrij zijn van schadelijke ingrediënten en ze bewust worden geproduceerd. Het lab waar de LOOkX producten worden ontwikkeld draagt het ECOCERT keurmerk. LOOkX wordt verkocht in meer dan 9 landen en verkocht door honderden beautyprofessionals en dermatologen. Een topper als het om huidverbetering gaat.

Janssen Cosmetics webshop oogschaduw
Janssen Cosmetics webshop creme
Janssen Cosmetics webshop make up
Janssen Cosmetics webshop serum