IPL Behandeling

IPL behandelingen 


Wilt u graag van uw overbeharing af, en bent u benieuwd welke opties er allemaal zijn? Kom dan langs bij Beauty Secrets Odijk. Als één van de eerste in omgeving Utrecht zijn wij 15 jaar terug gestart met de IPL behandelingen. Vele klanten gingen u voor, en we hebben al vele goede resultaten bereikt. Wij behandelen veel mensen uit Odijk, maar hebben ook veel mensen die voor een IPL behandeling komen uit Cothen, Wijk bij Duurstede, Bunnik, Zeist, Werkhoven en Utrecht. Onze praktijk ligt in het midden van Nederland, en u bent zo bij ons vanaf de A12. 

U bent van harte welkom voor een geheel vrijblijvend intake gesprek. Zo kunnen we samen kijken of u daadwerkelijk geschikt bent voor de IPL behandelingen. Wij leggen u tijdens het intake gesprek graag uit wat u wel en niet mag tijdens de IPL kuur. Ook adviseren wij om bij uw zorgverzekering na te vragen of de IPL behandelingen in het gezicht vergoed worden. Ik heb alle papieren in huis die nodig zijn, een AGB code én ben aangesloten bij de branchevereniging Anbos. Dit zijn de eisen die de zorgverzekering aan mij als specialist stelt. Soms heeft de zorgverzekering als eis dat de behandeling uitgevoerd wordt door een dermatoloog/huidtherapeut. Als deze eis er is, krijgt u de behandeling helaas niet vergoed bij ons.

Bij Beauty Secrets Odijk werken we graag transparant. Veel praktijken noemen de behandeling met IPL of laser, ook wel definitief ontharen. Helaas kan dit bij geen één van deze praktijken waar gemaakt worden.
Bij Beauty Secrets geven we altijd een realistisch advies, en dat is dat we helaas niet kunnen beloven dat u zich nooit meer hoeft te scheren. De haartjes met pigment die nu aanwezig zijn, zullen we helemaal kunnen verwijderen, mits u geschikt bent voor IPL.
U zult voor een lange tijd haar vrij zijn, maar het is soms zo dat er in de toekomst een aantal haren terug kunnen komen. Dit is vaak nooit meer zoveel als toen u begon, voor de IPL kuur. Er kunnen wat haartjes terugkomen, doordat bepaalde invloeden de slapende haarzakjes in onze huid kunnen activeren. Denk hierbij aan medicijnen en zwangerschappen. 
Dit is waarom ik vind, dat het dan ook geen definitief ontharen genoemd mag worden. Het is echter niet zo dat IPL dan helemaal geen zin heeft, de meeste mensen zijn namelijk tientallen jaren verlost van het vervelende scheren! 
Ik vertel u hier graag alles over tijdens een vrijblijvend intakegesprek.

Let op: we adviseren om tijdens de IPL kuur niet onder de zonnebank te gaan. Gaat u op vakantie naar de zon? Laat ons dit dan weten! Dit om schade aan de huid te voorkomen. Het is zeer belangrijk dat u de instructies en adviezen die u krijgt van Beauty Secrets Odijk, zeer nauwkeurig opvolgt. We zullen deze instructies vertellen tijdens uw intake, en tijdens en na de IPL behandeling. Ook adviseren wij u om de contra- indicaties die hieronder staan goed door te nemen. Staat er een contra-indicatie tussen die op u van toepassing is? Dan kunnen wij u helaas niet behandelen met I.P.L.

Contra indicatie IPL:

 • Zwangerschap
 • Algehele malaise
 • Auto-immunziekten, bijvoorbeeld Ziekte van Henoch-Schönlein, lupus erythematodus (L.E.)
 • Folliculitis in de actieve fase (lokaal)
 • Herpes in de actieve fase (lokaal)
 • Hepatitis B/C
 • HIV
 • Koorts
 • Melanoom (in situ, lentigo maligna)
 • Metalen prothesen in het behandelgebied
 • Open wonden / ulcus in het behandelgebied
 • Varices / varicosis in het behandelgebied


Gebruikt u op dit moment medicijnen? Neem deze mee naar het intakegesprek. Er is namelijk een kans dat deze medicijnen lichtgevoelig zijn, en we de behandeling niet kunnen uitvoeren. We adviseren u dan ook om dit te checken bij uw behandelend arts voordat u naar het intakegesprek komt.

Prijslijst Elektrisch Ontharen:

Ontharen van het gelaat door middel van elektrisch ontharen. Dit is de behandeling voor het verwijderen van witte, grijze en blonde overbeharing in het gelaat. Zijn de haren donker? Dan zetten we als eerste de IPL behandeling in.
€ 25,-  per 15 minuten

Prijslijst IPL per behandeling:

Intakegesprek: €15,-  ( indien u direct besluit de kuur te starten, is deze intake gratis)

Wenkbrauwen tussenstuk: € 30,-
Oorschelpen: € 30,-
Kaaklijn: (incl. bakkebaarden) € 55,-
Wangen: (incl. jukbeen) € 50,-
Bovenlip: € 30,-
Kin: € 35,-
Hals: € 55,-
Gehele gezicht:( excl.oorschelpen en hals) € 100,-
Nek: € 55,-
Schouders: € 57,-
Oksels: € 53,-
Rug man: € 160,-
Borsten vrouw: (incl. tepelhof) € 67,-
Borst man: € 99,50
Buik vrouw: € 86,-
Buik man: € 90,-
Bikinilijn: € 70,-
Bikinilijn: (incl. schaamstreek) € 90,-
Billen: € 119,-
Bovenarmen: € 99,50,-
Onderarmen: € 99,50,-
Armen volledig: € 160,-
Handen: (incl. vingers) € 55,-
Bovenbenen: € 186,-
Onderbenen: (incl. knie)  € 140,-
Benen volledig: € 220,-
Voeten: (incl. tenen) € 79,50,-