Couperose


Couperose

Veel mensen hebben last van gesprongen adertjes in het gelaat. We noemen dit couperose. Couperose zal nooit vanzelf weg trekken. Indien gewenst kunnen wij deze gesprongen aders voor u verwijderen. De aders komen vooral voor op de wangen, maar regelmatig zien we ze ook op andere plekken in het gelaat. De behandeling geeft direct resultaat. Soms zijn er meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen. Houdt u er wel rekening mee dat de adertjes die we voor u weg hebben gehaald niet meer terug zullen komen, maar dat er wel weer nieuwe adertjes kunnen ontstaan? Het kan dus zijn dat u in de toekomst nog een behandeling nodig heeft voor de nieuwe adertjes. Mensen met de volgende contra -indicaties kunnen we helaas niet behandelen:

  • Koortslip
  • Zwangerschap
  • Suikerziekte
  • Pacemaken
  • Rosacea
  • Hartkwalen

Ontstaan van couperose

Vaak krijgen we de vraag hoe couperose ontstaat. Dit kan door verschillende oorzaken komen. Het kan komen door zwak bindweefsel, roken, alcohol, sterk gekruid eten en ook kan het erfelijk zijn. Ook kan het ontstaan door invloeden van buitenaf zoals de zon, schaafwonden of door het gebruik van verkeerde cosmetica

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

We zullen dit gaan doen met hoogfrequente wisselstroom. Deze zorgt voor warmte. De warmte gaat via een hele dunne naald. Met deze naald stippen we de te behandelen huid aan. Als we de huid aanstippen zal er coagulatie plaats vinden. Dit is bloedstolling. Zo lopen we elk adertje af en ziet u direct na de behandeling al resultaat! Er is een kans dat er een korstje zal ontstaan op de huid. Deze valt er vanzelf na een paar dagen weer af. Uiteraard is het zo dat voor iedere cliënt een nieuwe naald gebruikt zal worden! 

Het kan zijn dat er na de behandeling enige tijd een zwelling, roodheid en korstvorming zal plaatsvinden op de behandelde zones. Vaak zien we dat dit het heftigst is, op de dag na de behandeling. Dit is heel normaal en vanaf dag 4 zal dit minder worden. Zijn er korstjes ontstaan na de behandeling? Deze mogen er niet vanaf "gekrabd"worden. Doet u dit wel, dan kunnen er pigmentvlekken en littekens ontstaan. 

Verder dient u nog rekening te houden met het volgende:

  • Nadat u behandeld bent moet u de eerste 4 dagen plekken waar het vochtig is ontwijken. Denk hierbij aan sauna's en zwembaden.
  • De eerste drie dagen na de behandling gelieve niet sporten of zwaar tillen.
  • Blijf uit de zon gedurende 6 weken. Ook adviseren we om een een dagverzorging met minimaal SPF 30 te gebruiken.
  • De eerste 4 dagen na de behandeling geen make-up op het behandelde gebied aanbrengen. Ook kunt u het beste producten die parfum bevatten niet gebruiken.

Prijzen couperosebehandeling

Per 10 minuten: € 35,-