LOOkX Anti-ageing LED mask

BINNEN 4 WEKEN SPECTACULAIRE HUIDVERBETERING? HET KAN NU BIJ BEAUTY SECRETS! RIMPELTJES, VERMOEIDE UITSTRALING, VERSLAPPING? GEEN ENKEL PROBLEEM, WE PAKKEN ZE AAN MET HET LED MASK! 

Bekijk onderaan deze pagina een paar mooie voorbeelden van voor en na de behandeling met het LED Mask.

Je huid verjongen was nog nooit zo makkelijk!

We willen allemaal zo lang mogelijk een mooie, jonge uitstraling behouden, het liefst zónder veel pijn en moeite. Voor effectieve en aangename anti-ageing treatments zit je bij Beauty Secrets goed. Deze behandelingen op basis van natuurlijk genezend LED licht, zetten een rem op het huidverouderingsproces.
 
Duurzaam verjongen
Rimpels, verslapping, fijne lijntjes… Bij het ouder worden daalt het energieniveau in de huidcellen en krijgen deze tekenen van veroudering vrij spel. Chirurgische ingrepen kunnen uitkomst bieden, maar pakken de oorzaak van het probleem niet aan. LED therapie, een nieuwe generatie fototherapie, doet dat wel. Deze technologie werd in de jaren tachtig ontwikkeld door NASA en wordt tegenwoordig toegepast ter verbetering van wondgenezing, weefselgroei en het vertragen van verouderingsprocessen. In de ruimte, maar ook in professionele salons. Neem het LOOkX Anti-ageing LED mask. Dit apparaat zendt lichtgolven uit die de diepere huidlagen bereiken en daar de energieproductie in de cellen en dus alle natuurlijke huidfuncties stimuleren. Denk aan de collageenaanmaak en het huideigen vermogen om werkstoffen op te nemen en optimaal te benutten. Regelmatige behandeling met dit unieke licht vervaagt zichtbare tekenen van veroudering en zorgt tegelijkertijd dat het huidige verouderingsproces flinke vertraging oploopt. Er wordt op een natuurlijke manier aan duurzame huidverbetering en –verjonging gewerkt met direct zichtbaar resultaat, en dat zonder het ongemak en de risico’s van plastische chirurgie en klassieke vormen van licht- en fototherapie (laser, cold laser, IPL).
Geef je huid haar energie, volume en jonge uitstraling terug!  

LOOkX anti ageing LED therapie

√ Minder lijntjes en rimpels

√ Stevigere huid

√ Strakkere huidcontouren

√ Gaat huidveroudering tegen

 
Hoe vaak moet ik een behandeling ondergaan voor ik resultaat zie?
Al na 1 behandeling bereiken we huidverbetering! Het LED anti-ageing mask bevindt ongeveer 25 cm boven het gezicht, en ligt niet op de huid.
U kunt kiezen uit de volgende opties:

- In kuurverband. Een kuur bestaat meestal uit 4 behandelingen, welke je een paar keer per jaar kunt starten. Hoeveel behandelingen er nodig zijn, gaat in overleg nadat we de huid hebben bekeken en jouw verwachtingen en wensen hebben besproken. Deze kuur kan verlengd worden tot maximaal 12 opeenvolgende behandelingen voor een natuurlijk ‘facelift’ effect. Je komt dan 1x per week. We starten de behandeling met een reiniging van de huid, brengen een krachtige werkstof aan en laten dan het LED mask 25 minuten zijn werking doen. U ligt dan 25 minuten alleen, en kunt totaal ontspannen. Het resultaat is een gezonde en jongere huid, met zichtbaar minder rimpels. De kosten hiervoor bedragen € 45,- per behandeling.

- LOOkX Dermapeel in combinatie met het LED mask. Op een droge huid starten we de behandeling door de peeling aan te brengen. Deze moet een paar minuten inwerken op de huid. Hierna brengen we een serum en masker aan welke helemaal aangepast is aan jouw huidconditie. Je ligt dan 25 minuten in het LED mask. Hierna brengen we een heerlijke oogverzorging en dagcreme aan. € 91,- per behandeling.


- Tijdens jouw reguliere behandeling. Kom je elke 6 weken voor een gezichtsbehandeling bij Beauty Secrets? Dan kunnen we het LED mask ook inzetten bij jouw reguliere behandeling. Geef de huid een extra boost! Zo kunnen we het LED mask bijvoorbeeld over een gezichtsmasker of serum inzetten. De kosten hiervoor bedragen € 28,- per behandeling.

                                                                        

Voordelen van het LOOkX Anti-ageing LED mask  therapie

1.    Geschikt voor elke huidtype, en voor zowel vrouw als man

3.    De meest comfortabele en ontspannende anti-ageing behandeling op de markt, en bovendien volledig pijnloos

4.    Klinisch (door NASA) bewezen resultaat

5.    Bevat monochromatisch LED’S dat 100 keer meer energie af geeft aan de cellen.  

6.    Omdat sprake is van ‘koud’ LED, wordt geen warmte afgegeven in de cel en blijven ingrediënten intact en actief in de huid.