Janssen Cosmetics webshop

Janssen Cosmetics webshop

Zijn uw producten van Janssen Cosmetics op, en wilt u nieuwe bestellen? Dat kan vanaf nu online in de Janssen Cosmetics webshop! Uiteraard bent u ook van harte welkom in de salon, zodat we uw huid goed kunnen bekijken.

Janssen Cosmetics webshop

Janssen cosmeceutical care is een huidverzorgingslijn op basis van natuurlijke ingredienten, dierproefvrij en hypoallergeen. Tevens bevatten de producten geen parfum, en geen dierlijke grondstoffen. Janssen Cosmetics staat bekend om de goede prijs-kwaliteitsverhouding. Als je op zoek bent naar een productlijn welke op cosmetische en farmaceutische basis is, dan zit je bij Janssen Cosmetics goed. De producten bevatten bio-actieve ingrediënten. Dit houdt in dat de werkstoffen die in de producten zitten uit de natuur komen, maar zo bewerkt zijn dat ze huid eigen worden. Hierdoor worden ze goed opgenomen tot in de diepere huidlagen! Janssen Cosmetics is ISO 9001 gecertificeerd.

Janssen Cosmetics webshop, bestel je producten online!

Vanaf nu kunt u heel handig en snel online uw producten bestellen in de webshop van Janssen Cosmetics.
Ik leg graag hieronder uit welke lijnen u allemaal kunt bestellen in de webshop, zodat u snel een idee heeft welke lijn het beste bij uw huid past!

Janssen Cosmetics Dry Skin

Heeft u  last van een droge, trekkerige huid? Ga dan voor de DRY SKIN van Janssen Cosmetics. De producten in deze lijn zijn absolute vochtbevorderaars voor de droge huid!
Als u deze producten van de Dry lijn zult gaan gebruiken,  zal de huid intensief en langdurig worden voorzien van vocht. Ook zal de hydro-lipidelaag worden verstrekt. De eventueel aanwezige droogte rimpels zullen worden verminderd, en de huid zal zacht en glad aanvoelen!  

Bij een vet- en vochttekort is het vaak zo dat zelfs een jonge huid last heeft van vochtrimpels. Ook zien we vaak dat de huidelasticiteit afneemt en de teint vaak wat bleek is.
Komt dit bekend voor? Koop dan in de webshop van Janssen Cosmetics de producten uit de Dry Skin lijn.

Janssen Cosmetics Sensitive skin

Heeft u een gevoelige huid, die snel een reactie geeft op producten? Welke vrij rood is en wellicht ook jeukt? Koop dan de producten van de Sensitive Skin in de webshop van Janssen Cosmetics.

Soms zien we dat onze huid zelf haar beschermende functie niet meer kan vervullen, en dit zorgt er dan voor dat onze huid wat rood kan zijn, gespannen kan aanvoelen en soms zelfs ook gaat jeuken. Als bij u de huidbarrière beschadigd is, zal de huid gaan reageren. Tijd om de juiste verzorging in te gaan zetten!

Wat de Sensitive producten van Janssen Cosmetics doen, is het verlichten van de huidstimuli en het stabiliseren van de huidbarrière. 

De SENSITIVE SKIN van Janssen Cosmetics kan dit, dankzij twee innovatieve werkstofcomplexen van plantenextracten.

De huid zal minder rood en gevoelig zijn!

Janssen Cosmetics Oil Skin

Heeft u een vette huid, met onzuiverheden en ontstekingen? Ga dan voor de Oil Skin producten in de webshop. Een vettere huid kan voorkomen in de pubertijd, maar ook op latere leeftijd kun je last hebben van een vette huid. 
De verzorgingslijn van Janssen Cosmetics voor de vettere huid zal de talgproductie gaan normaliseren en onzuiverheden bestrijden.

Janssen Cosmetics Combination Skin

Heeft u last van een gemengde huid? Bestel dan in de webshop de Janssen Cosmetics lijn voor de Combination Skin.

U ziet bij een gecombineerde huid dat er op sommige plekken een overmatige talgproductie aanwezig is.

Dit kan komen door aanleg, maar ook door de hormoonhuishouding, medicijnen enzv.

De andere delen van de huid kunnen droog zijn en trekkerig aanvoelen.

Wat de producten van Janssen Cosmetics doen, is ze zorgen ervoor dat de natuurlijke functies van de huid in balans worden gebracht en hydrateren de huid daar waar nodig.

Janssen Cosmetics Demanding Skin

Dit is de productlijn van Janssen Cosmetics voor de huid die net wat meer kan gebruiken. Deze huid ziet er bleek, moe en droog uit.

Als u hier last van heeft, koop dan de DEMANDING SKIN van Janssen Cosmetics. Deze lijn zal de huid gaan beschermen en verzorgen, speciaal aangepast aan de veeleisende huid. 

De vochtdepots van de huid zullen aangevuld worden, en de beschermende functie van de huid zal gestabiliseerd worden. U zult snel een frisse, vitale en rozige huid krijgen!

Janssen Cosmetics Mature Skin

Dit is de lijn van Janssen Cosmetics welke speciaal is ontwikkeld voor de rijpere huid.

De ingrediënten van deze lijn kunnen zeer diep doordringen in onze huid, hierdoor zal onze huid een frisse, jeugdige en gladde uitstraling krijgen.

Deze lijn is bijzonder geschikt voor de huid met pigmentvlekken, rimpels en verminderde elasticiteit. De producten reactiveren het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid en dit laat hem weer stralen!

Janssen Cosmetics Fair Skin

Regelmatig zien we huiden voorbij komen met pigmentvlekken. Heeft u hier ook last van? Ga dan voor de producten van de Fair Skin lijn. Deze lijn is namelijk speciaal ontwikkeld voor de behandeling van pigmentaandoeningen en is gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeksresultaten, zodat we de vorming van melanine tegen kunnen gaan!

Janssen Cosmetics webshop man
Janssen Cosmetics webshopJanssen Cosmetics webshop
Janssen Cosmetics webshop serum