Wasbare wattenschijfjes

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 4 Werkdagen


✓ Set van 12 zachte pads, 4 scrub pads en een waszakje
✓ 100% biologisch afbreekbare verpakking
✓ Gemaakt van duurzame bamboevezels en katoen
✓ Wasbaar
✓ Volledig plasticvrij

Gebruik jij ze al? Bestel nu deze wasbare wattenschijfjes van Paper & Boo, en we gaan samen goed om met het milieu! Lees even verder! Wilt u het ophalen in de salon? Dit kan! Geef dit dan aan bij het afrekenen. De verzendkosten zullen er dan vanaf getrokken worden.

Als we kijken naar het gebruik van wattenschijfjes per jaar, zien we dat we per persoon zo’n 1500 wattenschijfjes per jaar gebruiken! Als jij nu besluit om over te stappen op deze milieuvriendelijke herbruikbare wattenschijfjes, dan zul je dus erg veel afval besparen.  Door deze wattenschijfjes aan te schaffen bespaar jij op de grondstoffen en het water dat nodig is voor de katoenteelt, maar ook op de plastic zakjes waar de traditionele wattenschijfjes normaal gesproken in verpakt zitten. 


Stap over op deze milieuvriendelijke variant van wattenschijfjes, en bespaar het milieu! Met deze wattenschijfjes kun je iedere soort make-up van je gezicht verwijderen. 
De wattenschijfjes zijn drielaags erg gebruiksvriendelijk. 
De watteschijfjes zijn erg zacht, en daarom ook goed te gebruiken op de gevoelige huid. 
Je wast de wattenschijfjes in de wasmachine tot 50 graden, in het meegeleverde waszakje. Gebruik geen wasverzachter, strijk ze niet en gooi ze ook niet in de droger!

De verpakking van de wattenschijfjes is 100% biologisch afbreekbaar. Het kartonnen doosje mag je bij het gerecycled karton weggooien. De make-up pads zijn gemaakt van katoen en bamboevezel. De waszak is gemaakt van katoen.