Loveli 

Als u op zoekt bent naar producten die 100% natuurlijk en 100% troepvrij zijn, dan zit u bij Loveli goed!

Loveli, 100% natuurlijk en 100% troepvrij

Loveli is een prachtig merk, welke is ontwikkeld door de Nederlandse Linda Bot.
De producten van Loveli zijn 100% natuurlijk en 100% troepvrij! En daar houden we van, want we willen alleen het beste voor ons lichaam.

Linda heeft Loveli bedacht nadat bij haar moeder borstkanker werd geconstateerd. Het advies was toen om te starten met een deodorant, welke geen aluminium zou bevatten. Helaas was er op dat moment geen goede deo zonder aluminium te vinden, dus besloot Linda om er zelf eentje te maken. En dat is het begin van Loveli! Waarom een deo zonder aluminium? Er zijn bepaalde studies die vermoeden dat deo met aluminium in verband staat met borstkanker. Neem hier eens een kijkje.

Ondertussen kunt u veel meer producten dan alleen de bekende deo kopen van Loveli. Er is een lipbalm, een bodyscrub, een bodycream en nog veel meer van Loveli te koop.
Alle producten zijn 100% natuurlijk en 100% troepvrij. Naast al deze mooie eigenschappen, hebben ze bij Loveli ook goed nagedacht over het milieu. Zo zijn er voor een aantal producten van Loveli, refill verpakkingen die u kunt gebruiken. Zo bespaart u geld én het milieu! De producten van Loveli zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen, er is zelfs een lijn voor mannen beschikbaar.
Bent u klant van Beauty Secrets? Dan vertel ik u er graag alles over als u bij me in de salon bent!

Loveli review

Dat ik enthousiast ben over de deo van Loveli moge duidelijk zijn, maar het internet staat ook vol met positieve reviews. Bekijk er een paar hieronder:Loveli veelgestelde vragen 

Er zijn een aantal vragen die veel voorkomen. Ik deel ze graag met u, zodat u niet verder hoeft te zoeken!

  • Loveli deo wil niet draaien 

Dit kan kloppen! De deo van Loveli draait namelijk in precies de andere richting dan dat u gewend bent. De deo draait met de klok mee. Soms zit er een deo bij die niet omhoog wil komen. Wat u dan kunt doen, is de deo even een nachtje in de vriezer leggen. Dan moet het de volgende dag wel lukken. 

  • Hoeveel moet ik gebruiken van de Loveli deo?

U bent vast gewend om lekker veel te gebruiken van je huidige deo. Maar let op als u Loveli gaat gebruiken, u hebt er namelijk veel minder van nodig! Dit omdat veel andere deo’s water bevatten, en Loveli erg geconcentreerd is. Twee streepjes deo per oksel is meer dan genoeg. Teveel deo kan zelfs een irritatie veroorzaken. Let hier dus goed op! U mag de deo wel meerdere keren per dag gebruiken, dit is geen probleem.

  • Loveli deo werkt niet goed bij mij

Heeft u voor het gebruik van Loveli altijd een deo met aluminium gebruikt? Dan kan het zijn dat u even geduld moet hebben. Uw lichaam moet dan namelijk eventjes wennen aan de deo van Loveli. Heb even een paar dagen geduld, dit komt echt goed, beloofd!
Wist u dat er veel oorzaken zijn van zweetgeur? 

  • Loveli deo Refill krijg ik niet erin

Soms kan het zijn dan u de refill er niet helemaal goed in krijgt. Mijn tip is om de refill altijd even een nachtje in de koelkast te leggen. Dan is hij wat harder, en kunt u hem makkelijker gebruiken. 

  • Mijn Loveli deo is bijna op, maar ik zie er nog wat inzitten 

Als uw deo bijna op is, dan ziet u het tandwieltje. Ook ziet u dan nog wat deo zitten. Wat u kunt doen is het volgende:

- Draai de deo helemaal omhoog
- Hou de deo even ondersteboven, dan valt het restje eruit.
- Draai het restje om en plaats hem terug. Kijk hierbij even goed naar de groeven. Zorg dat deze goed vallen, zodat je hem kunt blijven draaien.
- Draai de deo weer naar beneden


  • Is de Loveli deo Vegan?

Helaas is de deo van Loveli niet vegan. Dit omdat de deo bijenwas bevat, en dit is niet vegan. Ze werken er wel hard aan om een deo te maken zonder bijenwas. Nog even geduld dus!

  • Kan mijn Loveli deo smelten?

Dit kan pas gebeuren bij 60 graden. Dit zal dus niet zo snel gebeuren. Het kan zo zijn dat als je hem bijvoorbeeld in de auto hebt liggen, dat hij wat zachter is geworden. Leg hem dan gewoon even in de koelkast tot hij weer hard is.