Gratis huidadvies

Heeft u  een vraag over uw huid? Stel hem gerust. Ik zal uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Huidadvies nodig? Stel hier uw vraag!

Tips voor jouw huid!

Jij wilt alleen het beste voor jouw huid, en je bent benieuwd hoe je het beste met je huid om kunt gaan.Dan zit je hier goed!
Ik ga je hieronder een aantal tips geven!

  1. Drink voldoende water. Naast de juiste huidverzorging is water drinken heel belangrijk voor onze huid. Wist jij dat koffie(cafeïne) en thee (theïne) juist vocht aan onze huid onttrekken? Drink dus altijd meer water, als je ook graag thee of koffie drinkt. Kruidenthee zonder theïne is ook perfect.
  2. Kijk uit met warm of koud water. Reinig je gezicht altijd met lauw water. Pak niet te warm of te koud water!
  3. Zorg dat je voldoende slaapt! We noemen het niet voor niets “schoonheidsslaapje” Slaap jezelf mooi! En dan het liefst op een satijnen kussensloop.
  4. Bescherm je huid tegen de zon. De zon is huidveroudering veroorzaker nr. 1! Het is dus heel belangrijk dat je altijd de juiste bescherming draagt.
  5. Voeding. Let op wat je eet! Je voeding heeft meer invloed op je huid dan je denkt. Zorg dat je genoeg vitaminen en mineralen binnenkrijgt per dag en wees zuinig met de suikers en het zout.
  6. Verzorg jouw huid elke ochtend en elke avond. Sommigen mensen hebben nog wel eens de neiging om maar één keer per dag de huid te verzorgen, maar dit is niet voldoende.
  7. Wees stress de baas! Stress en verdriet maken je sneller oud dan je zou willen. Stress is niet goed voor ons lichaam, en ook niet voor onze huid. Probeer regelmatig even een stapje terug te nemen. 
  8. Beweeg! Door te gaan bewegen, zul je de doorbloeding stimuleren. En dit zal resulteren in een mooiere huid!
  9. Stop met roken! Rook jij? Stop hier dan direct mee als jij het beste wilt voor je huid. Dit geldt ook voor het gebruik van alcohol. 
  10. Zorg dat je de juiste huidverzorgingsproducten in huis hebt, welke helemaal zijn afgestemd op jouw huidtype. Maak een afspraak voor een vrijblijvend en gratis productadvies!