Top 3 behandelingen van 2021

2021 is bijna ten einde, en het leek me een leuk idee om jullie te vertellen welke behandelingen er in 2021 het meest geboekt zijn. Ik geef veel verschillende behandelingen, en dat maakt mijn werk ook juist zo leuk. Echter is er wel een top 3 ontstaan het afgelopen jaar. Staat jouw behandeling erbij?

1. Relax treatment 60 minuten 

Deze behandeling staat op nummer 1 van behandelingen die het meest gedaan is bij Beauty Secrets het afgelopen jaar. Een heerlijke ontspannende behandelingen, welke ik combineer met de juiste producten om jouw huid een boost te geven. Tijdens deze behandeling kijk ik per persoon wat de huid nodig heeft, en dat is afgelopen jaar duidelijk het stoppen van de huidveroudering geweest. Vaak in combinatie met het LED Mask welke onlangs geïntroduceerd is bij Beauty Secrets.

2. IPL van de bovenlip

Op nummer 2 van behandelingen die het meest geboekt zijn in 2021, staat het definitief ontharen van de bovenlip door middel van IPL. Veel vrouwen hebben last van overbeharing op de bovenlip, en deze behandelingen zal dan ook vaak vergoed worden door de zorgverzekeraar als je het bij Beauty Secrets laat uitvoeren. 

3. LOOkX derma effect miracle peel 

Deze behandeling is heel bijzonder, en in te zetten bij verschillende huidproblemen. Het afgelopen jaar zijn er mooie resultaten behaald, zowel op het gebied van acne als anti-ageing. Het beste resultaat is behaald bij klanten die deze peeling in kuurverband deden. Erg leuk om te doen, en heel gaaf om de mooie resultaten te zien. Deze behandeling is het afgelopen jaar ook veel geboekt in combinatie met het LED Mask voor een nog beter resultaat. 

Mijn jaar 2021

2021 was een gek jaar. We begonnen het jaar met  de 2e lockdown. Dit was onwijs balen, maar veel klanten steunden mij door het kopen van producten. Dit was erg fijn, aangezien de overheid geen enkele steun gaf. Toen mocht ik na een aantal maanden weer open, en was het knallen. Nog nooit is het zo druk geweest bij Beauty Secrets. Heerlijk! Vanaf november was er dan ook een stop op nieuwe klanten bij Beauty Secrets. Ik wil mijn kwaliteit én service hoog houden voor mijn vaste klanten. Heerlijk mijn aandacht richten op de behandelingen en huidverbetering bereiken. Dit jaar is ook het LED Mask geïntroduceerd. Een behandeling die onwijs populair is, en veel gecombineerd is met de standaard behandeling. Een mooie toevoeging dus! En toen was daar de 3e lockdown in december. Hoe lang deze gaat duren, we hebben nog geen idee. Het was een gek jaar, maar wel een jaar waar ik trots op ben. Een jaar waarin Beauty Secrets ondanks de 2 sluitingen toch weer een groei heeft doorgemaakt, waarin is gebleken dat dit echt het werk is wat ik wil doen en waar ik zo van hou, en de band met mijn klanten me heel veel waard is! Dank jullie wel allemaal voor dit toffe jaar, laten we 2022 nog mooier maken!