Ben jij van plan om binnenkort een ipl behandeling te ondergaan? Lees dan eerst even verder! Wees zuinig op je lijf!

IPL behandelingen, weet waar je naartoe gaat!

Helaas hoor en zie ik regelmatig cliënten die ergens anders niet goed behandeld zijn als het gaat om definitief ontharen met IPL. Zo is er onlangs zelfs een reeks salons dichtgegaan waar je onbeperkt IPL behandelingen voor een extreem laag bedrag kon ondergaan. De cliënten hadden geen of amper resultaat, om over de aangebrachte huidschade nog maar te zwijgen. Er is op dit moment veel over te doen in de media, vandaar dat ik hier graag verder op in wil gaan. Zo weet jij als klant van Beauty Secrets Odijk, welke keuze je moet maken als je ooit besluit een IPL behandeling te ondergaan. Bij Beauty Secrets Odijk ben je in goede handen! Lees snel verder.

Wat is een goede behandelaar?

Een goede behandelaar is iemand die op de juiste wijze geschoold is, en de tijd voor jou als cliënt neemt. 

Helaas zie je bij veel van de “goedkopere” salons dat er personeelsleden aan de apparaten mogen komen die niet eens geschoold zijn, sommige zijn zelfs nog niet eens afgestudeerd als schoonheidsspecialiste! Maar hoe kun jij nou als consument zien dat je bij de juiste salon zit? Ik ben zelf aangesloten bij de Anbos, hier heb ik mijn specialisatie ontharingstechnieken gehaald. Dit was o.a. een eis om met de zorgverzekeraar samen te mogen werken, maar ook vind ik dat ik verplicht ben om mijn cliënten alleen het allerbeste te bieden. En dat kan alleen als je de juiste opleiding hebt gevolgd, en regelmatig op nascholing gaat. Dit zou het eerste punt zijn wat jij moet checken als consument zijnde. Je kunt dit hier doen. Stel scherpe vragen over hoe de behandeling werkt en hoe de apparatuur werkt. 

Dan is het belangrijk dat er de tijd zal worden genomen voor het intakegesprek. Hier worden vragen gesteld over jouw gezondheid, maar ook de dingen die jij als cliënt moet laten tijdens de IPL behandelingen. Denk hierbij aan het gebruik van de zonnebank of bepaalde medicijnen. Wat ook belangrijk is, is dat er een testflits gemaakt zal worden. Zo kunnen we zien hoe de huid gaat reageren op de behandeling. 

Tevens zal er tijdens de intake een realistisch beeld geschetst worden. Niet iedereen is namelijk geschikt voor de behandelingen.

Ik vraag elke keer weer aan mijn cliënten of er dingen zijn veranderd aan de gezondheid, medicijngebruik en of ze niet toevallig toch in de zon zijn geweest. Op deze manier kunnen een hoop problemen worden voorkomen. 

Weet als consument waar je in goede handen bent, en ga niet alleen maar op de prijs af. Goedkoop is bij dit soort behandelingen toch vaak duurkoop. 

Plan een gratis intakegesprek in

Wil jij meer weten over de IPL behandelingen? Maak dan een gratis, vrijblijvende afspraak voor een intakegesprek. Ik vertel je graag alles wat ik weet over deze mooie behandeling!