Laat een huidanalyse maken met de Skin-FACTS

Ik kan met het blote oog aardig goed inschatten hoe het met de huid gaat, maar vanaf nu kun je bij Beauty Secrets Odijk een huidanalyse laten maken met de Skin-FACTS. 
Met dit apparaat kan ik nauwkeurig de talgproductie, vochthydratie, huidveroudering, elasticiteit enz. van de huid meten. Een completere huidanalyse zult u niet gauw ergens anders krijgen! 

Nieuwe klant van Beauty Secrets 

Bent u nog geen klant van Beauty Secrets Odijk? Maar wilt u wel heel graag weten hoe uw huid ervoor staat? Maak dan een afspraak voor een huidanalyse met de Skin-FACTS. De kosten bedragen € 19,50, maar als u besluit klant te worden bij Beauty Secrets of producten zult aanschaffen, dan vervalt deze € 19,50. Geef aan bij het maken van een afspraak dat u gebruik zou willen maken van de Skin-FACTS. Dan plan ik extra tijd voor u in.

Vaste klant van Beauty Secrets Odijk 

Bent u een vaste klant bij Beauty Secrets Odijk? Dan krijgt u in overleg 2x per jaar een gratis huidanalyse met de Skin- Facts. Zo kunnen we samen kijken of de behandeling die we uitvoeren nog passend is. Wilt u als vaste klant vaker dan 2x per jaar een huidanalyse? Dit kunt u dan bij uw behandeling boeken voor € 19,50. Geef dit wel van tevoren aan, zodat er extra tijd kan worden ingeboekt!