Beauty Surprise Box

Maak nu wel heel voordelig kennis met een heleboel producten die te koop zijn bij Beauty Secrets Odijk.Beauty Surprise Box

Nu gratis thuisbezorgd! 

Verwen jezelf met deze Beauty Surprise Box ter waarde van €95,- Jij bent nu nog maar € 65,- kwijt voor de hele box! Er zitten minimaal 7 artikelen in de box.


Hou jij net zoals ik ook zo van verrassingen? Dan moet je deze Beauty Surprise Box in huis halen! Deze box zit bomvol luxe producten, die normaal te koop zijn bij Beauty Secrets Odijk. Dit is echt een cadeautje voor jezelf, of om weg te geven! 


Op deze manier wil ik je graag kennis laten maken met onze producten en exclusieve merken. Het is namelijk zo dat de merken die in de salon verkrijgbaar zijn, niet te koop zijn bij de drogisterij bij jou om de hoek. 

Op deze manier kun je dus lekker voordelig nieuwe producten gaan ontdekken.

Soorten boxen

Voor elk huidtype is een Beauty surprise Box beschikbaar. Weet je niet goed wat jouw huidtype op dit moment is? Neem dan even contact op, dan kijken we daar samen even goed naar. Op deze manier zitten de juiste producten in de box, en kun je de huid maximaal gaan verzorgen. 

Wat zit er in?

In de Beauty Surprise Box zitten exclusieve Skincare producten van merken zoals LOOkX, Janssen Cosmetics en Milu. 

Dit zijn de merken die jouw huid thuis een mega beauty boost zullen geven. Daarnaast kun je ook van de volgende merken, producten in de box verwachten: LOOkX make-up, Loveli, Paper & Boo, Soap & Gifts en Mavala.

Welke er in jouw box zitten, is nog een verrassing! Er zitten minimaal 7 artikelen in de box!

Waarom zou jij een Beauty Surprise Box moeten kopen?

  • De producten in de box zijn helemaal afgestemd op jouw huidtype
  • Ruim 30% goedkoper dan bij de losse verkoop
  • Hoogwaardige skincare merken welke de huid een echte boost geven!