Beauty Pillow

Slaap jezelf mooi!

Beauty Pillow

Wilt u wakker worden met een gladde en frisse huid? En wat dacht u van wakker worden zonder pluizend haar? Dan kan nu met de Beauty Pillow! 
Dit luxe, satijnen kussensloop heeft namelijk een verzorgende werking voor je huid en haar. Vele bekende Nederlanders gingen je al voor!

Het satijnen kussensloop is gemaakt van 100% dicht geweven polyester satijn. U kunt hem wassen op 40 graden, de witte mag zelfs op 60 graden gewassen worden. Hij kan in de droger, maar advies is om hem op te hangen om te laten drogen. Zo gaat hij langer mee.
Er zijn veel soorten satijnen kussenslopen te koop, maar de slopen die u bij Beauty Secrets koopt hebben geen uitwasbare coating. Hierdoor blijft u de werking van het kussensloop behouden. Dit is helaas bij de meeste andere kussenslopen niet zo.

Waarom is het goed om te slapen op de Beauty Pillows:

 • Ze hebben een anti-verouderende werking, en zorgen ervoor dat er in de toekomst minder rimpels in het gezicht zullen ontstaan.
 • Ze zorgen ervoor dat onze huid geen vocht zal verliezen tijdens het slapen. 
 • De zeer gevoele huid zoals bij eczeem, chemotherapie of psoriasis heeft baat bij een satijnen kussensloop. 
 • Ze zullen een rode, vurige huid kalmeren. 
 • Hebben een verkoelende werking, ideaal bij opvliegers! 
 • Zorgen ervoor dat er bij het wakker worden minder slaapvouwen in het gezicht aanwezig zullen zijn.
 • Zorgen ervoor dat de acné zal verminderen.
 • Voorkomt vet haar, en zorgt ervoor dat er minderen klitten in het haar zitten bij het wakker worden.Je haar zal minder beschadigen.
 • Pakt de onzuiverheden aan.
 • Is een anti-allergeen kussensloop, dit is wetenschappelijk bewezen.
 • Uw haar zal na een nacht slapen beter in model blijven zitten. 
 • Tevens zorgen de kussenslopen ervoor dat onze huid- en haarproducten beter opgenomen worden door onze huid en haren. De kussenslopen nemen onze producten niet op.

Satijn VS katoen

Als we kijken naar de katoenen kussenslopen, dan zien we dat deze de huid schuren en zelfs vocht aan onze huid onttrekken. Satijn daarin tegen, zorgt er voor dat de huid gepolijst zal worden terwijl u ligt te slapen. Als u kijkt naar slapen op een katoenen kussen, dan kunt u dit een beetje vergelijken met het slapen op een handdoek. U wordt vaak wakker met vouwen in het gezicht. Dit zal bij een satijnen kussensloop niet snel gebeuren, omdat de kussenslopen glijden ipv opruwen! 
Satijnen kussenslopen gaan ook nog eens veel langer mee dan katoenen kussenslopen.

Satijnen kussen zijn perfect voor een huid met acne 

Heeft u last van acne? Probeer dan eens te slapen op een satijnen kussen! Het is namelijk zo dat satijn de talgproductie zal reguleren en de huid zal verzachten en rust zal geven.
Let op: als je last van acne hebt, bestel dan de witte satijnen kussenslopen. Dit omdat deze geen kleurstoffen bevat! U zult na een week of 6 verschil kunnen gaan zien. 

In deze kleuren te bestellen 

Het is makkelijk om grootse dingen te doen als je gelooft in wat je doet. Daarom helpen we mensen zoals u. Elke dag weer.

Wil jij graag een andere kleur? Geef dit door, en ik kijk of dit mogelijk is.