IPL Behandelingen

Wilt u zich in de zomer ook niet meer druk hoeven te maken over stoppeltjes óf heeft u altijd zo’n last van ingegroeide haartjes op Uw oksels, bikinilijn of benen? Met de IPL methode behoren scheren, harsen, epileren en ontharingscrèmes definitief tot het verleden! Hoe dit kan? Met IPL wordt via licht warmte opgewekt in de haarzakjes en haarstamcellen. Door deze warmte worden de haarzakjes en de haarstamcellen vernietigd, waarna ze nooit meer een haartje kunnen produceren. Op elk deel van uw lichaam kan nu, met als resultaat een haarreductie van 80 tot 90%, ongewenste haargroei snel behandeld worden. Door de haargroeicycli zijn gemiddeld 8 behandelingen nodig voor een bevredigend eindresultaat waarbij tussen de behandelingen een periode ligt tussen de 6 en 12 weken. Om het resultaat van de kuur optimaal te houden adviseren wij ieder jaar één onderhoudsbehandeling.
Bij ons worden alle behandeling in het gelaat vergoedt door uw zorgverzekeraar!

Als één van de eerste in omgeving Utrecht zijn wij 10 jaar terug gestart me t de ipl behandelingen. Vele klanten gingen u voor en we hebben al vele goede resultaten bereikt. Wij behandelen veel mensen uit Odijk maar hebben ook veel mensen die voor een ipl behandeling komen uit Cothen, Wijk bij duurstede, Bunnik, Zeist, Werkhoven en Utrecht. Onze praktijk ligt in het midden van Nederland en u bent zo bij ons vanaf de A12.

U bent van harte welkom voor een geheel gratis en vrijblijvend intake gesprek. Zo kunnen we samen kijken of uw daadwerkelijk geschikt bent voor de ipl behandelingen. Ook willen we dan graag weten welke medicijnen u gebruikt en welke allergieën u heeft. Wij leggen u tijdens het intake gesprek graag uit wat wel en niet mag tijdens de ipl kuur. Ook adviseren wij om bij uw zorgverzekering na te vragen of de IPL behandelingen in het gezicht vergoed worden. Wij hebben alle papieren in huis, een AGB code en zijn aangesloten bij branchevereniging Anbos. Dit zijn de eisen die de zorgverzekering aan ons als specialist stelt.

Met onze jarenlange ervaring en specialisaties die we hebben behaald de afgelopen jaren kunnen wij met trots zeggen dat wij de ipl specialist in omgeving Utrecht zijn!

Wij zien u graag terug in onze salon voor eenn IPL intake gesprek.

Prijslijst:

wenkbrauwen tussenstuk€26,-
Oorschelpen€26,-
Kaaklijn ( incl.Bakkebaarden)€52,50,-
Wangen (incl. jukbeen)€46,-
Bovenlip€26,-
Kin€32,50,-
Hals€52,50,-
Gehele Gezicht,( excl.oorschelpen en hals)€99,50,-
Nek€52,50
Schouders€99,50,-
Oksels€50,-
Rug (tot taille)€160,-
Borsten vrouw ( incl. tepelhof )€65,50,-
Borst man€99,50,-
Buik vrouw€86,-
Buik man€86,-
Bikinilijn€66,-
Bikinilijn ( incl.schaamstreek)€86,-
Billen€119,50,-
Bovenarmen€99,50,-
Onderarmen€99,50,-
Armen volledig€186,-
Handen (incl. vingers )€52,50,-
Vingers€32,50,-
Bovenbenen€186,-
Onderbenen ( incl knie )€133,-
Benen volledig€260,50,-
Voeten (incl, tenen)€79,50,-
Tenen€32,50,-